Jeanette Johansson, Yoga Unite

…genom att erbjuda Yogakurser from 1 december.

Tanken har länge funnits att hitta en hälsoinriktad verksamhet som kompletterar vår filosofi kring matlagning och går hand i hand med de råvaror våra kunniga kockar och producenter förädlar och levererar.

Vår strävan är att alltid söka nya vägar för att väcka våra gäster intresse och nyfikenhet och att kunna erbjuda yoga och meditation är en del av det.

Vi är idag så glada över att komplettera vårt utbud genom ett lokalt samarbete mellan två entreprenörer för att ge en mer fullständig upplevelse säger Susanne Wallin.

Jeanette driver företaget Yoga Unite i Haparanda och erbjuder Mediyoga, Yin yoga och Restorative yoga.

– Jag ser fram emot att flytta mitt företag till Haparanda Stadshotell och erbjuda olika yogaklasser för såväl hotellet gäster som ortsbor. Flytten innebär att jag har större

– Utvecklingsmöjligheter t ex morgonyoga med frukost, workshops, retreats eller att bara kunna ha fler klasser per vecka.

– I och med att yogan betytt mycket för mig så vill jag också ge mina deltagare verktyg till att må bättre både till kropp och själ.

– Under alla yogapass är det fokus på upplevelsen som gäller och om du är nybörjare eller van yogautövare spelar det ingen roll. Inga förkunskaper behövs då övningarna anpassas efter din egen förmåga.

Se yogapasset som din egen tid där du gör det som känns bra för dig avslutar Jeanette.

Share →