Tårarna har varit nära för de flesta av oss. Även om vi alla djupt där inne har haft en rädsla för det, så har vi nog alla blundat och hoppats att det inte skulle ske. Men nu är den här. Den andra vågen, och situationen är allvarlig. Vi drabbas alla på olika sätt och för oss på Haparanda Stadshotell har det varit en tung vecka med Folkhälsomyndighetens nya allmänna riktlinjer i kombination med regeringens nya beslut. Vi på känner sorg och frustration över att vi tyvärr tvingas ställa in alla julbord och stänga vår älskade restaurang tills det är lämpligt att öppna upp igen.

Vi förstår så klart allvaret och att detta är nödvändigt för att få stopp på smittspridningen av Covid-19. Nu måste vi alla göra vårt bästa så att inte våra sjukhus och vår vårdpersonal blir överbelastade. Så vi kan umgås och skratta i varandras sällskap. Så att restauranger, butiker och skönhetssalonger ser en framtid. Vi följer utveckling och önskar inget annat än att vi snart får öppna dörrarna igen.

Vi tar självklart emot beställningar av catering eller slutna sällskap inom ramen för Folkhälsomyndighetens nya allmänna riktlinjer.

Hälsningar

Susanne Wallin med medarbetare

Share →