Vår filosofi kring matlagning går hand i hand med de fina råvarorna vi har omkring oss. Grönsaker, kött och fisk har omsorgsfullt valts ut i samspråk med våra kunniga producenter. Deras kärlek för råvaran och vår passion för matlagning är ett samarbete vi är väldigt stolta över. Mat för oss är en sann glädje vi gärna delar med oss av i form spännande smaker och texturer i kombination som presenteras på faten. Strävan hos oss vilar aldrig och vi söker alltid efter nya vägar för att väcka våra gästers intresse i våra hantverk som är framtagen i ett enda syfte…att tillfredsställa och bringa fram leenden i allas våra mathjärtan. Välkommen till bords! Hjärtliga hälsningar Edvin, Jones, Chris & Juho

A la carte meny

Förrätter

KALIX LÖJROM, 277:-

30 g löjrom från Kalix, lättrökt siklöja. Serveras med färsk potatis, tunnbröd, svartkål, dill, rödlök, gräslök, citroncrème och syrad grädde.

CARPACCIO,  165:-

Carpaccio på oxfilé med picklad svamp, kronärtskockshjärtan, mandelpotatischips, pumpafrön och örtcrème och soyaglaze.

RÄKSOPPA, 147:-

Handpillade räkor med sommarens primörer i en krämis soppa på rostade räkskrov som serveras med vitlöksbröd och citroncrème.

VITLÖKSBRÖD, 45:-

Hembakat bröd, serverat med örtcrème.

 

 

                                     

Huvudrätter

PLANKSTEK,  345:-

Plankstek på 180g oxfilé, duchesspotatis, primörer, baconlindad sparris, ugnsbakad tomat och bearnaisesås.

BLÅMUSSLOR OCH POMMES FRITES, 260:-

Blåmusslor i vitvinssås med chili, schalottenlök, vitlök, koriander, pommes frites och citroncrème.

RÖDING, 250:-

Smörstekt fjällröding med dillslungad färsk potatis, sommarprimörer och beurre blanc med havtornsolja.

ROTSELLERI (VEG), 246:-

Panerad och friterad rotselleri med sommarens primörer och grönsaker. Serveras med örtcrème och rabarberchutney.

NORRLANDSBURGARE, 185:-

Högrevsburgare på älg med en rökig kantarellcrème, rabarberchutney och cheddarost i grillat briochebröd. Serveras med en mix av potatis- och sötpotatispommes samt sallad och tomat från Nikkala.

 

 

 

Dessert

KLADDKAKA (GL/LF), 122:-

Chokladkladdkaka med inlagda jordgubbar och färskostcrème. Serveras med jordgubbssirap.

KALLBRYGDEN, 79:-

Milksake på kallbryggt kaffe med Baileysglass, maräng och chokladtopping.

GLASS, 70:-

Vanilj- eller Baileysglass med valfritt tillbehör.
Hallonsås, choklad- och punchsås eller lakritsströssel.