Yoga på anrika Haparanda Stadshotell

Från december 2019 kompletterar vi vårt utbud genom att erbjuda yoga till våra gäster.

Tanken har länge funnits att hitta en hälsoinriktad verksamhet som kompletterar vår filosofi kring matlagning och går hand i hand med de råvaror våra kunniga kockar och producenter förädlar och levererar.
Vår strävan är att alltid söka nya vägar för att väcka våra gäster intresse och nyfikenhet och att kunna erbjuda yoga och meditation är en del av det.

Vi är idag så glada över att komplettera vårt utbud genom ett lokalt samarbete mellan två entreprenörer för att ge en mer fullständig upplevelse säger Susanne Wallin.
Jeanette driver företaget Yoga Unite in Haparanda och erbjuder Mediyoga, Yin yoga och Restorative yoga.
– Jag ser fram emot att flytta mitt företag till Haparanda Stadshotell och erbjuda olika yogaklasser för såväl hotellet gäster som ortsbor.

Jeanette Johansson driver företaget Yoga Unite in Haparanda där hon erbjuder klasser i lugna, återhämtande och terapeutiska yogaformer, som alla kan göra!

MediYoga

är en svenskutvecklad mjuk och inkännande yogaform utan prestationskrav där enkla men samtidigt kraftfulla yogaövningar kombineras med medvetenandning, olika andningstekniker, avspänning och meditation för att skapa balans i kropp och sinne.

 Yin yoga

är en yogaform där vi sträcker ut kroppen genom att fokusera på kroppens yin partier, dvs. bindväv, ligament och leder. För att komma åt att jobba med bindväven håller vi olika yin positioner 3-5 minuter samtidigt som vi utövar medveten närvaro. Yin yoga passar utmärkt som komplement till annan mer fysisk träning eller om du är stel i kroppen

Restorative yoga

är en återhämtande och meditativ yogaform där du får slappna av och på så sätt skapa återhämtning både fysiskt, mentalt och själsligt. Essensen i restorative yoga är återhämtning. Ett pass består av stillhet, tystnad och vila. Vi ligger olika bekväma positioner som tillåter oss att skapa maximal avslappning i kroppen.

Under alla mina yogapass är det din upplevelse som står i fokus och om du är nybörjare eller van yogautövare spelar ingen roll. Inga förkunskaper behövs i och med övningarna anpassas efter din egna förmåga. Se yogapasset som din egen tid där du gör det som känns bra för dig!