Nyårsaftonssupé

31 december | Haparanda Stadshotell | Kl. 18.00

Inledande mingel i lobbyn

La Contesse Prosecco Trevio Brut DOC Organic

Brioche med citroncreme och forellrom

Välkommen upp till dukat bord i Festivitetssalen

Brödservering

Foccacia |  Västerbottenostsmör | Olivolja

Eos Blanc Côte de Bordeaux, Frankrike

Fjällrödingfilé

Fänkålsemulsion | Citrontångpärlor | Morotsjulienne

Monte del Frá Ripasso, Veneto, Italien

Reninnanlår

Terrine på mandelpotatis från orten och prisbelönta Gärda Rödvin- och tryffelsky | Svartkålschips

Wine & Soul Ruby Port, Douro, Portugal

Svedjan rustik

Blå plommon- och lakritsmarmelad | Rågcrunch

Monte del Frá Passito Bianco, Veneto, Italien

Hjortron

Mjölkchokladmousse | Mandelbiskvi | Champagne sabayonne

Kaffe/te