Nyårsaftonssupé
31 december | Haparanda Stadshotell | Kl. 18.00
Inledande mingel i lobbyn
La Contesse Prosecco Trevio Brut DOC Organic
Brioche med citroncreme och forellrom
Välkommen upp till dukat bord i Festivitetssalen
Brödservering
Foccacia | Västerbottenostsmör | Olivolja
Eos Blanc Côte de Bordeaux, Frankrike
Fjällrödingfilé
Fänkålsemulsion | Citrontångpärlor | Morotsjulienne
Monte del Frá Ripasso, Veneto, Italien
Reninnanlår
Terrine på mandelpotatis från orten och prisbelönta Gärda Rödvin- och tryffelsky | Svartkålschips
Wine & Soul Ruby Port, Douro, Portugal
Svedjan rustik
Blå plommon- och lakritsmarmelad | Rågcrunch
Monte del Frá Passito Bianco, Veneto, Italien
Hjortron
Mjölkchokladmousse | Mandelbiskvi | Champagne sabayonne
Kaffe/te