Aptitretare

Sparris med vitvinssås | 75:-

Chips på jordärtskocka med Kalix löjrom och creme fraiche | 85:-

Förrätter

Ägg & Tomat | 135:-
Tre sorters tomater från Nikkala, 5 minuters ägg, basilika, krutonger.

Biff tartar | 195:-
Oxfilé, brynt smör, äggula, chips på jordärtskocka, inlagd rödlök, blåbärsreduktion.

Löjrom | 30 g: 266:- | 60 g: 520:-
Kalix löjrom, päron, färskost, torkat renkött.

Inte löjrom | 165:-
Tångkaviar, päron, färskost, torkat sjögräs.

Liten laxsoppa | 159:-
Lax från Bottenviken, morot, lök, dill, gräslök, vitt vin, skummad grädde.


Huvudrätter

Planksteken | 365:-
180 g oxfilé, duchesspotatis, lök, tomat, baconlindad sparris, bearnaisesås

Ren | 380:-
Norrländsk renfilé, potatisbakelse med crisp på Västerbottensost, rostade kvisttomater, blåbärsreduktion.

Pepparstek B & W | 295:-
180 g oxfilé, Idahopotatis, pepparsås, bearnaisesås, friterad morot.

Laxsoppa | 235:-
Lax från Bottenviken, morot, lök, potatis, dill gräslök, vitt vin, skummad grädde.

Säsongens Fångst | 278:-
Lättrimmad ryggfilé av Lax från Bottenviken, confiterad vit sparris, vitvinssås med havtornsolja, dillolja och tångkaviar.

Säsongens Skörd | 255:-
Rostad chilimarinerad blomkål. potatisbakelse med crisp på Västerbottensost, rostade kvisttomater, blåbärsreduktion.


Desserter

Struva | 135:-
Friterad struva, färskostkräm, jordgubbar.

Rån | 147:-
Rullrån fyllda med chokladganache, hjortron och likör. Serverad med vaniljglass.