A la carte meny
Förrätter
Västerbottensostgratinerat vitlöksbröd | 125 kr
Persiljecreme och körsbärstomat
Dryckesrekommendation: La Ferola Passerina | 95 kr
Sillburk med smaker från Tornedalen | 135 kr
Pesula senap | Tornio gin | Elmer´s honung | Nikkala dill
Serverad med knäckebröd.
Dryckesrekommendation: Bottenvikens lager på lager | 105 kr. Fråga efter en snaps.
Prisbelönta Gärda med hyvlat rökt renhjärta | 165 kr
Jordärtskockspuré | Kantarell- och sherrybuljong
Dryckesrekommendation: Domaine La Croix St- Laurent Sancerre, Pinot noir | 145 kr
Varmrätter
Smörnötspumpa | 250 kr
Mandelpotatisstomp | Prisbelönta Gärda | Vreta gulärt | Svartkålschips
Dryckesrekommendation: Equilibrio, Monastrell | 95 kr
Fjällrödingfilé från Malgomaj | 350 kr
Dillstuvad svartrot | Friterad kapris | Vitvinskokt fänkål
Dryckesrekommendation: EOS Blanc Côte de Bordeaux | 129 kr
Hotellets burgare | 275 kr
150 g nötkött
Västerbottensost | Sallad | Saltgurka | Syrad silverlök | Pommes frites, lingonchiliketchup och bearnaisedip
Dryckesrekommendation: Bottenvikens IPA | 105 kr
Pepprad flankstek | 350 kr
200 g nötkött från norrländska gårdar
Rödvinssky på renben | Lingonbrässerad pärllök |Västerbottensostgratinerad mandelpotatisstomp
Dryckesrekommendation: Grifalco Gricos, Aglianico | 119 kr
Erbjudande till alla under 12 år
Handrullade köttbullar på norrländsk nötfärs | 95 kr/5 st
Mandelpotatisstomp | Gräddsås | Rårörda lingon
Dryckesrekommendation: Ett glas mjölk
En ostbit med knäcke
Svedjan rustik | 75 kr
Rött plommon- och lakritskompott
Dryckesrekommedation: Wine & Soul Ruby Port | 75 kr
Efterrätter
Mjölkchokladmousse | 155 kr
Mandelbiskvi| Hjortron
Dryckesrekommendation: Monte del Frà Montastero Passito Bianco | 85 kr
Varm äppelkolapaj | 135 kr
Havre- och kardemumma smul| Calvadosparfait på crème fraiche
Dryckesrekommendation: Zoegas mörkrost och kanske lite mer Calvados