Restaurang

En upplevelse, både för ögat och smaklökarna. Vi arbetar med färska råvaror och kryddor med tradition och omsorg.

Vi lägger ner mycket glädje och kärlek i vår matlagning och all mat lagas från grunden utan onödiga tillsatser. Vi anpassar råvaror efter säsong och handlar i möjligast mån i regionen och gärna ekologiskt.

Varmt välkomna till oss!

Kafe Gulasch Baronen

Vår populära kvällsrestaurang där du kan slå dig ner och njuta av vår a la carte meny eller något gott att dricka. Här har vi återskapat den atmosfär som rådde när seklet var ungt. Slappna av som gäst i puben på kvällarna. Varför inte hyra hela restaurangen med personal?

Förstaklass-matsalen

Gammal Tornedalstradition är ett genomgående tema i vår Förstaklass matsal med plats för över 100 gäster. Ägna gärna en stund till att njuta av konservator Paulus Ailis utsökta marmormåleri.

Till mindre sällskap rekommenderar vi våra smakfullt inredda spegelmatsalar som flankerar vår Förstaklass-matsal.

Festivitetssalen

En lokal som passar utmärkt upp till 140 personer med en stillfull inramning med valnötspaneler, tak och väggkronor i bladkristall,  guldstuckaturer och vilsam rokoko. Vår anrika Festivitetssal är platsen för ”festen” eller jubiléet.

Club 1900

Restaurangen för de större festligheterna! Finns plats för både dans och middag, med upp till 200 personer sittande middagsgäster.

 

Bokningsförfrågan

Vill du skicka en förfrågan till restaurangen? Fyll i formuläret och skicka in din den till oss.
Din bokning gäller endast när du fått bekräftelse av oss.

Bokningsförfrågan - restaurang

  • Datumformat: MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ