Är du vår nya kollega?

Haparanda Stadshotell söker fler kollegor inför sommaren!

Gillar du att ha kul på jobbet med kollegor och gäster? Brinner du för värdskap och älskar du att ge service utöver det vanliga? Drivs du av passion i det du gör?

Om svaret är ja – fortsätt läsa.

Vi drivs av viljan att ständigt förbättra och utveckla vår kundupplevelse. Vår nyfikenhet leder oss framåt mot att ständigt utveckla och göra saker bättre idag än vad vi gjorde igår. Vi på Haparanda Stadshotell känner lust och glädje inför att skapa resultat och driva försäljning. Tillsammans äger vi Haparanda Stadshotells utveckling och framgång!

Vi söker:

  • Serveringspersonal/bartenders
  • Kock
  • Receptionister / Nattportier
  • Frukostvärdar/Våningsvärdar

Intresserad av att ha kul tillsammans med oss?

Skicka din intresseansökan till oss på linnean@haparandastadshotell.se

Vi hanterar ansökningar löpande.

Välkommen med din ansökan!

Vi söker även 1 kock

Extra under sommaren/vintern (juni-augusti, december – mars)
Språkkrav: Engelska
Boende kan ordnas.
Kan kombineras med att partner kan arbeta i restaurang/våning/reception under högsäsong.

 

Haparanda Stadshotell är Swedish Lapplands äldsta stadshotell med en unik historia med internationella gäster året om.

För de flesta är Haparanda en liten idyllisk småstad men få vet att staden , med vårt hotell i centrum, har stundtals varit platsen med den hetaste pulsen i Europa. Vårt hotell andas historia: här har revolutionärer, anarkister, spioner, agenter, sågverksbaroner, militärer samt grevar och baroner satt sin prägel på historien. På samma sätt finns doften, mystiken och spänningen från dessa epoker inpräglade både i hotellets utsida och insida, vars former har fått sin glans från fornstora dagar.

Vår filosofi kring matlagning går hand i hand med de fina råvarorna vi har omkring oss. Grönsaker, kött och fisk har omsorgsfullt valts ut i samspråk med våra kunniga producenter.
Deras kärlek för råvaran och vår passion för matlagning är ett samarbete vi är väldigt stolta över.
Mat för oss är en sann glädje vi gärna delar med oss av i form av spännande smaker och texturer i kombination som presenteras på faten.
Strävan hos oss vilar aldrig och vi söker alltid efter nya vägar för att väcka fåra gästers intressen i våra hantverk som är framtagen i ett enda syfte, att tillfredsställa och bringa fram leenden i allas våra mathjärtan.