Hej och välkommen till vår restaurang
En upplevelse, både för ögat och smaklökarna. Vi arbetar med färska råvaror och kryddor med tradition och omsorg.
Vi lägger ner mycket glädje och kärlek i vår matlagning och all mat lagas från grunden utan onödiga tillsatser. Vi anpassar råvaror efter säsong och handlar i möjligast mån i regionen och gärna ekologiskt.
Vi tar tillvara på den fina kvaliteten på våra råvaror genom försiktig hantering. Stekningsgrad, pochering och sjudning anpassas så att kött, fisk och primörer ska vara möra, fräscha och krispiga.
Det är Edvin och hans medarbetare som komponerar smak, kvalitet och ögonfröjd till en skön harmoni. Vårt team av servitörer ser till att Ni känner Er välkomna till vår restaurang med trevlig atmosfär, miljö och bra service.
Varmt välkomna till oss!
Kafe Gulasch BaronenMåndag – Torsdag fr. 18.00à la carte och bistromeny
|
|
|
|
Förstaklass matsalenGammal Tornedals tradition är ett genomgående tema i vår Förstaklass matsal med plats för över 100 gäster.
|
|
|
|
FestivitetssalenEn lokal som passar utmärkt upp till 85 personer med en stillfull inramning. Valnötspaneler. Tak och väggkronor i bladkristall. Guldstuckaturer. Vilsam rokoko. |
|
|
|
ViltkällarenIntimitet, exklusivitet, anonymitet och restaurangen för representation. Intim och annorlunda miljö bakom tjocka granitväggar i tre djupa källarvalv borgar för exklusivitet och anonymitet. God mat spelar över stora register när en skicklig kock handskas med råvaror från vårt eget vilda skafferi. I vår Viltkällare kan du uppleva allt från den djupa mystiken i rensteken, till den ljuva klangen i järpbröstet. |
|
|